LIVE EVENT tekening

Jouw event gevangen op een unieke visual … in real time.

Je organiseert een mooi event en je bent op zoek naar een bijzondere manier om alle gebeurtenissen vast te leggen. Je besluit Studio Sketching Maniacs aan jouw event te koppelen.

Tijdens het event stap ik in de huid van ‘de vlieg aan de muur’ en maak ik in real time een beeldverhaal van de bijzondere event-momenten. Deelnemers zien gedurende het event de tekening voor hun ogen ontstaan.

Achteraf wordt de tekening gedigitaliseerd. Je kunt deze scan aan deelnemers opsturen of verwerken in een post-event verslag. Of je gebruikt de scan om van de tekening hardcopies te maken en die aan de deelnemers op te sturen als blijvende herinnering.

WHY-HOW-WHAT


Edwin heeft Dorel Juvenile op zeer creatieve en inspirerende wijze geholpen tijdens onze wereldwijde conferentie in Berlijn. Het lukte Edwin om in 1 dag ( en nacht!) 5 visuals ( van 3 meter! ) te creëren die ieder de strategieën weergaven van specifieke functies binnen ons bedrijf. Het visualiseren van een strategisch verhaal hielp ons management na te denken over het verhaal achter de spreadsheet én tot de kern te komen van wat we willen bereiken als bedrijf. Edwin heeft keihard gewerkt om een berg aan informatie kernachtig, aansprekend, en bezielend te vertalen in aansprekende visuals. Zijn kracht ligt in het distilleren van conceptuele management-taal in to-the-point schetsen. Edwin’s aanwezigheid heeft onze conferentie een creatieve boost gegeven!
— Marlou Kessels - Dorel Juvenile Communications

Edwin produced the most amazing graphics and illustrations at our Gender Equality Toolkit for Generation Z Seminar in Umea, Sweden. He really captured the essence of our project and the seminar presentations in an amusing, vibrant and thought provoking manner. The pictures were so clever and prompted a lot of conversations and so many people took time that work their way around the multitude of drawings that he had completed and presented. It was a real asset to the conference and added a really interesting dimension to the event.
— Vanessa Jones - Project Coordinator for GETZ Erasmus + Project
 
 
 
 

 

Den Haag [Nederland] - RVO Innovatieevent

ONEPERCENTSAFER - LIVE AND DIRECT ‘23 - ONLINE EVENT

Amsterdam [Nederland] - Beardsterdam 2022 Festival

Amsterdam [Nederland] - We Make The City event

Amsterdam [Nederland] - Youth Peace Conference

 

Barcelona [Spain] - Electrolux Inspiration Event

 

Sofia [Bulgary] - EU Sportforum

 

Umeå [Sweden] - GETZ IPLC Conference

 

Amsterdam [Nederland] - OBA 100 jaar

 

Eindhoven [Nederland] - TU Eindhoven Vision Conference

 

Neuss [Germany] - Wedding Visual

Bassano del Grappa [Italy] - Diesel Only The Brave Conference